Våra värmare är helt kompletta. Monteringssatserna har samtliga kablar, ledningar och rör förmonterade för såväl el som bränsle och avgaser. Värmarna har en vacumformad skyddskåpa av slagtålig plast och brännaren är monterad i ett chassi av galvaniserad plåt. Brännaren är mycket lätt att komma åt för service och underhåll. Genom att värmaren är så enkel att montera blir ståtiden vid installation mycket kort. Detta bidrar till en låg totalkostnad för värmeinstallationen.

Om Ni har speciella önskemål när det gäller installationen hjälper vi Er gärna med en kundanpassad lösning. Vi har även ett stort sortiment av olika tillbehör för värmarna. Ett stort servicenät i hela Europa ger trygghet var man än befinner sig.

Skåpstorlek

Vid varje monteringstillfälle bör man beakta värmebehovet i avseende på önskad temperatur och om bilen trafikerar södra eller norra delar av landet.

  • Skyddskåpa

  • Galvaniserat chassie

  • Luftslangar

  • Brännare

  • Komplett avgasrör med värmeskydd

  • Komplett förmonterat kablage

Vi hjälper gärna till med olika kanalsystem och specialanpassningar. Polarn Innovation bygger på Eberspächers värmarprogram. Polarn Flexivärmare finns i fem standardutföranden. Förutom dessa finns även ett specialsortiment av Polarns Flexivärmare, kontakta oss för mer information.

Flexi infälld 2200/4000. Våran infällda Flexivärmare är helt tillverkad i vacumformad ABS där värmaren sitter förmonterad. Den kan monteras utanpåliggande eller infälld genom framstammen för montering inifrån skåpet. Detta gör värmaren mycket lättservad utan att t.ex. vindavisare måste demonteras.


Längd: 700mm Höjd: 250mm Bredd: 200mm

© Polarn Innovation

Vy    grafisk   design

meny-knapp2.png